Header_new.png

Wie zijn wij

Jong Mannenkoor Salomo is opgericht in de zomer van 2011 en is een ensemble op christelijke grondslag. Het unieke aan Jong Mannenkoor Salomo is dat de gemiddelde leeftijd van de koorleden rond de 30 jaar ligt, hetgeen in de heldere klank weerklinkt. Het ensemble bestaat uit circa 20 enthousiaste zangers, allen met dezelfde passie: Zingen! Jong Mannenkoor Salomo is opgericht door Peter Wildeman. Sinds de zomer van 2023 is Vincent van Dam de dirigent.

Het repertoire bestaat uit een brede selectie van psalmen en diverse geestelijke liederen. Gedurende het jaar werken we mee aan diverse mooie concerten. Deze concerten worden door Jong Mannenkoor Salomo zelf georganiseerd, of we zingen op uitnodiging van andere koren. Tijdens de concerten begeleid Joost van Belzen ons op de vleugel. In de afgelopen jaren hebben we al op diverse mooie locatie meegewerkt aan een concert, zoals in: de Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk te Dordrecht, de Grote of Maria Magdalena Kerk te Goes, de Nieuwe Kerk te Middelburg en het concertgebouw De Doelen te Rotterdam.

We hebben in de afgelopen jaren drie CD’s opgenomen. Op de eerste twee CD’s is een mooie selectie van psalmen en geestelijke liederen opgenomen. De derde CD verteld het mooie kerstevangelie.

Copyright © 2016 - 2024 Mannenkoorsalomo.nl | Login | Realisatie: Pieter de Visser Mediaproducties